Tillgänglighetsverktyg

Skip to main content

Viksjö Webbyrå är den lilla webbyrån med stor kompetens baserad i Viksjö i Järfälla. Vi bygger långsiktiga relationer med våra främsta uppdragsgivare: företagare, föreningar och privatpersoner. Välkommen till oss!

Projektkategori: Utbildning

MärstaNytt

Tobias och Madeleine på företaget MärstaNytt har en passion för att hjälpa företag och föreningar i Sigtuna kommun med marknadsföring i sociala medier som Facebook, Instagram och TikTok. Dom kontaktade Viksjö Webbyrå inte bara för att få hjälp med sin egen hemsida utan också för att lära sig mer om hur de enkelt kan skapa hemsidor för deras egna kunder. Syftet med hemsidan är en tydlig CTA, Call To Action, att få presumtiva kunder att ta kontakt med företaget.

Med målet att skapa en enkel, modern och stilren hemsida använde vi inspiration från den befintliga logotypen. Resultatet blev den blå färgtonen i kombination med stilistiska illustrationer med vikingatema. Vi valde också att lyfta fram logotypen mer som ett emblem som får sätta karaktären för hela designen. Företagets kontaktuppgifter och knappen Kontakta oss är tydligt närvarande på alla enskilda sidor för att uppmana till kontakt.