Skip to main content

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Välkommen till Viksjö Webbyrå!

Hållbar webbdesign

Viksjö Webbyrå är inte bara en vanlig webbyrå. Vi är också engagerade i att arbeta med hållbar webbdesign. Vi strävar efter att skapa webbplatser som förbrukar mindre energi och har en positiv miljöpåverkan. Genom att använda optimerade kodningstekniker och effektiva lösningar för webbsidornas prestanda, strävar vi efter att minska belastningen på servrar och energiförbrukningen.

Vi har också en stark medvetenhet om att välja webbhotell som drivs av förnybar energi och som aktivt arbetar för att minska sin egen klimatpåverkan. Genom att vara medvetna om vilka tekniska val vi gör, strävar vi efter att göra webbplatser som inte bara ser bra ut och fungerar bra, utan också minimerar sin negativa miljöpåverkan.

Tillgänglighet och användarvänlighet

På Viksjö Webbyrå har vi också en etisk syn på vårt arbete. Vi prioriterar tillgänglighet och användarvänlighet för att se till att alla besökare kan interagera med våra webbplatser oavsett eventuella funktionsnedsättningar eller tekniska begränsningar. Vi strävar efter att skapa webbplatser som är inkluderande och tillgängliga för alla användare.

Genom att kombinera vår expertis inom WordPress med vårt engagemang för hållbarhet och användarvänlighet, strävar vi på Viksjö Webbyrå efter att leverera webbplatser som inte bara uppfyller våra uppdragsgivares behov, utan också är medvetna om vår miljö och samhälle.