Skip to main content

Fråga vad du vill!

Prata med oss!

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Så här hittar du webbhotell som drivs med grön energi

  1. Har du redan en befintlig hemsida kan du testa om den använder ett webbhotell som drivs med grön energi. Här har vi skapat en sökfunktion som testar detta åt dig.
  2. Sök efter miljövänliga webbhotell på Google eller andra sökmotorer. Använd sökfraser som “gröna webbhotell“, “webbhotell med miljövänlig energi”, “ekologiska webbhotell” eller liknande.
  3. Kolla med olika webbhotell vilken energikälla de använder. Många webbhotell har information om sin energiförsörjning på sin webbplats. Se också efter miljöcertifieringar som LEED och Energy Star.
  4. Använd miljövänliga webbhotell som rekommenderas av organisationer. Till exempel listar Green Web Foundation webbhotell som använder grön energi och tjänster som främjar miljön. Här listar vi på Viksjö Webbyrå webbhotell i Sverige som driv med grön energi.
  5. Kolla med miljöorganisationer och bloggar som fokuserar på webbhotell som är miljövänliga. Dessa ställen kan erbjuda rekommendationer och recensioner av webbhotell som använder grön energi.