Skip to main content

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Personlig blogg eller portfolio

Vi på Viksjö Webbyrå är experter när det kommer till att skapa personliga bloggar och portfolior som verkligen speglar din unika stil och personlighet. Om du har funderat på att dela dina tankar, passioner eller konstverk med världen, så är vi redo att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Design som speglar dig

När du väljer att arbeta med oss för att skapa din personliga blogg eller portfolio kan du förvänta dig en design som verkligen speglar dig. Vi kommer att lyssna noggrant på dina önskemål och idéer för att skapa en webbplats som känns som “du”. Det handlar om att få din unika röst och stil att skina igenom varje element på sidan, från färgscheman till typsnitt och bildval.

Användarvänlighet är nyckeln

Vi vet hur viktigt det är att din blogg eller portfolio är enkel att använda, både för dig och dina besökare. Därför kommer vi att se till att webbplatsen är intuitiv och lätt att navigera. Du behöver inte vara en teknisk expert för att hantera din webbplats – vi kommer att ge dig verktygen och den träningen du behöver för att enkelt kunna lägga till, redigera och ta bort innehåll.

Responsiv design för alla enheter

I dagens mångskiftande digitala landskap är det viktigt att din blogg eller portfolio ser bra ut och fungerar smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller smartphone. Med vår responsiva design kan du vara säker på att ditt innehåll ser bra ut varje gång någon besöker din webbplats, oavsett skärmstorlek.

Innehållshantering och organisation

Vi förstår att din blogg eller portfolio kommer att vara en plats där du kontinuerligt delar och uppdaterar innehåll. Vi kommer att skapa en robust innehållshanteringssystem (CMS) som gör det enkelt för dig att ladda upp bilder, skriva blogginlägg eller lägga till nya projekt i din portfolio. Dessutom hjälper vi dig med att organisera och kategorisera ditt innehåll så att det är lätt för dina besökare att hitta det de letar efter.

Säkerhet och support

Din blogg eller portfolio kommer att vara din digitala hemvist, och vi sätter säkerheten högt. Vi implementerar de senaste säkerhetsåtgärderna för att skydda din webbplats mot eventuella hot. Dessutom erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll för att se till att din webbplats alltid är igång och fungerar smidigt. Om du någonsin stöter på problem eller behöver hjälp är vi bara ett samtal eller ett mejl bort.

Så om du har drömt om att skapa din egen personliga blogg eller portfolio, låt oss hjälpa dig att göra det till verklighet. Tillsammans kan vi skapa en webbplats som inte bara imponerar på dig utan också på dina besökare. Kontakta oss idag för att komma igång med din spännande webbplatsresa!