Skip to main content

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Öka donationer och insamling

På Viksjö Webbyrå har vi sett hur insamling av donationer online kan göra en verklig skillnad för privatpersoner, ideella organisationer och företag. Vi är övertygade om att teknik och design kan användas för att skapa positiv förändring i samhället. Give WP det ultimata verktyget.

Give WP är ett WordPress-tillägg (plugin) som är specifikt utformat för att underlätta insamling av pengar online. Vad gör Give WP så fantastiskt? Här är några av de främsta fördelarna:

Anpassningsbar donationssida: Med Give WP kan vi skapa en donationssida som är anpassad efter dina behov och önskemål. Detta inkluderar möjligheten att lägga till anpassade fält och formulär för att samla in relevanta uppgifter från givarna.

Mångsidig betalningshantering: Give WP har inbyggd stöd för flera populära betalningsgatewayer, inklusive PayPal och Stripe. Detta gör det möjligt för dig att ta emot donationer från hela världen och i olika valutor.

Rapportering och analys: Med Give WP kan vi generera rapporter och analysera donationer. Detta ger dig insikter om hur dina insamlingar går och möjliggör anpassningar för att öka resultatet.

Integrationer: Give WP erbjuder integrationsmöjligheter med andra verktyg och tjänster, såsom e-postmarknadsföringssystem och CRM-system. Detta gör det enklare att hantera givarrelationer och kommunicera med donatorer.

Enkelt och användarvänligt: Give WP har ett intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt att hantera donationer, och det är lika användarvänligt för både administratörer och givare.