Skip to main content

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Fråga vad du vill

Prata med oss

Viksjö Webbyrå
Bockgränd 23
175 45 Järfälla

Se på karta

070-335 36 83
hej@viksjowebbyra.se

Att välja webbyrå

När du ska välja webbyrå för att skapa eller uppdatera din webbplats finns det flera saker att tänka på för att säkerställa att du får bästa möjliga service och resultat. Här är några av de viktigaste aspekterna som vi på Viksjö Webbyrå gärna delar med oss av när du ska välja webbyrå:

Kompetens och erfarenhet

Kontrollera webbyråns tidigare projekt och kundrecensioner för att bedöma deras kompetens och erfarenhet i branschen.

Budget

Det är viktigt att ha en tydlig budget innan du anlitar en webbyrå. Be om en offert och se till att den ligger inom din budget.

Kommunikation

Säkerställ att webbyrån har tydliga kommunikationskanaler och att du kan kontakta dem när du behöver det under projektets gång.

Tillförlitlighet

Säkerställ att webbyrån är tillförlitlig och levererar projektet i tid och enligt överenskommelse.

Webbplatsens målsättning

Diskutera med webbyrån om vem målgruppen för webbplatsen är och vilka mål den ska uppnå. Detta säkerställer att webbplatsen är optimerad för dina mål och behov.

Design

Bedöm webbyråns grafiska formgivning och designerfarenhet. Det är viktigt att du och webbyrån har samma syn på hur webbplatsen ska se ut. Här är tips för en bra grafisk profil.

Användarupplevelse (UX)

En effektiv webbplats behöver också ha en bra användarupplevelse (UX) (Wikipedia). Se till att webbyrån kan skapa en användarvänlig webbplats som är enkel att navigera och använda.

Säkerhet

Säkerhet är en viktig faktor för att skydda både användare och data. Säkerställ att webbyråns tekniska lösningar är säkra och håller högsta möjliga standard.

Underhåll

En webbplats behöver underhållas efter att den har skapats. Se till att webbyrån kommer att erbjuda underhållstjänster efter projektet.

SEO

Säkerställ att webbyråns expertis innefattar sökmotoroptimering (SEO) för att hjälpa din webbplats att ranka bättre i sökresultatet. Läs mer här om hur sökmotoroptimering fungerar.

Att välja webbyrå är en investering. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du säkerställa att du väljer en webbyrå som kan möta dina mål och önskemål på bästa möjliga sätt.